Min bästa hälsobutik i Göteborg

Den sköna miljön...
Min bästa hälsokostbutik sedan minst 20 år är Gröna Boden i Göteborg. Underbara råvaror och jättetrevlig personal. (Nej, det här är ingen sponsrad reklam för dem :-))

Känslan att kliva in i butiken är glad förväntan. Liksom tiden där. Ibland möter jag någon av min lika entusiastiska vänner. Min själ dansar.

En gammal kollega sa att man kunde hitta på saker för att dra in ännu många fler klirr i kassan. Jag rös ett spontant Huuu och åååh nej! Det finns en balans. När den inte finns där längre så tappar man sin esprit.

Butiken har funnits länge. Sveriges äldsta hälsokostbutik. Ett familjeföretag. Som nu ägs och drivs dottern. Eller dotterdottern. Hursomhelst - hon gör det på ett underbart sätt. Och det smittar av sig.

Ha en fin vecka!
Lucia