YOGAMjuk, stark och harmonisk
Yogan passar nästan alla. Tempot är ganska lugnt. Du utgår från stol eller yogamatta. Du får guidning hur du gör på bästa sätt för dig. Allt finns på plats som yogamatta i ull, kuddar (för att stötta upp när kroppen inte kan), filtar och vattenflaskor.

Yogapassen
Yogapassen är uppbyggda efter Kundaliniyoga och Mediyoga* samt anpassade efter årstiderna och de organ som påverkas utifrån Ayurvedan. Det innebär att du får en variation av rörelser under året. Ett pass innehåller andningstekniker, fysiska rörelser, mantran, meditation och vila. Passen inleds med ett tema, därefter intoning, uppvärmning och dagens pass av yogarörelser. Vi avslutar med lång vila och meditation.  

*MediYoga används i svensk hälso-och sjukvård och baseras på Kundaliniyoga. Läs gärna mer.

All bokning sker via email. Klicka på knapparna nedan så kommer du rätt och skriver vad du vill boka.

Tre gånger i veckan kan du yoga i grupp. Det är en prestigelös och skön stämning i alla grupperna. Tillsammans stärker man energin och fördjupar upplevelsen. Om du behöver byta dag ibland så brukar det gå fint.

Varje söndag kommer ett sms med inbjudan och påminnelse om veckans yogapass.

Priser

140 en gång
1 250 klippkort 10 ggr, giltigt 12 månader
2 000 Terminskort VT (17 ggr)

Är det fullt kan du sätta upp dig på reservplats.

När din plats är bekräftad kan du betala via swish, be om en faktura eller nyttja ditt friskvårdsbidrag via e-passi - (KKIKK AB)

Få dina personliga yogapass. Vi utgår från dina behov och din kunskap om yoga. Kanske har du ryggsmärta, är gravid, har svårt att sitta på golvet, att få till det med andning och inre ro. Eller så hinner du inte gå när det är veckans yogapass.

Pris
1 timme, 900 kr