YOGAPASSEN 

Jag får sådan avspänning och energi

Kom igång med yoga eller fördjupa dig! 

Du får njuta av Ayurvedisk kundaliniyoga, MediYoga och Hathayoga, NIA, meditation och en skön rörelse mellan vila och mental vila samtidigt som du laddar kroppen med kraft och livsglädje!  I yogan ingår oftast mjuka, stretchande och stärkande rörelser, vila, andningstekniker, meditation, mantran (ljud/sång) och mudras (handpositioner). Varje pass är anpassat för olika organ och årstider. Alla kan delta och yogan görs efter din förmåga.                                                                                                                 

MÅNDAGAR 18 - 19.15

Mediyoga är den terapeutiska yogaformen som används inom svensk hälso-och sjukvård för problem alltifrån flimmer och depression till sömnlöshet. Den omfattar rörelser, andningsteknik, mantran, meditation och vila.
Alla kan delta! Du kan sitta på golvet, på en stol, stå upp - det som funkar för dig. Intensiteten anpassas efter vars och en förmåga.


Individuell yoga

Alla gillar inte att gå i grupp. Eller hinner inte passa bestämda tider. Då kan du gå på individuell yoga. Du får yogarörelser som är direkt anpassade till det du behöver för att bygga upp styrka, smidighet eller bara stärka upp obalanser.

Ring mig, Lucia, på 0703-321320 eller tryck på knappen KONTAKTA MIG så hör Lucia av sig inom kort.

TISDAGAR, 18 - 19.15

Hathayoga; 6 juli med Eva Lindskog Johansson. Eva leder normalt yogapassen för Friskis & Svettis i Tanum.

Ayurvedisk yoga; övriga tisdagar med Lucia Severed. Ayurvedisk yoga utgår från Kundaliniyoga.


Du kan hoppa in när som helst eftersom yogan anpassas till din förmåga
.
 

Yoga introduktion

Till hösten är du välkommen på introduktion till yoga.

Du får grunder om filosofin, innehållet och varför det är uppbyggt som det är. Givetvis ingår ett lättare yogapass.

ONSDAGAR, 18 - 19.15, 

Från 15 juli. Onsdagsgruppen har några platser kvar. Du kan börja när som helst eftersom yogan anpassas till din förmåga. Sittande, stående eller på yogamattan. Gruppen följer den ayurvediska årstiden för att stimulera hälsa året runt
Varje pass inleds med intoning, uppvärmning och därefter dagens pass av yogarörelser. Passet avslutas med lång vila och meditation. 


Förboka din plats genom att smsa några dagen innan, 0703-321320 eller via vår FBsida Yoga Veda i Hamburgsund. Gruppen är öppen och du anmäler dig som medlem för att kunna följa vad som händer. Har du problem att hitta gruppen så maila lucia@kkikk.se. Eller smsa 0703-321320


YOGA INTENSIV 

15 & 16/8 och/eller 21 & 22/11

en dialog mellan kropp & själ

Kropp och själ hjälper oss gärna att vara i harmoni med oss själva, vardag och måsten.  För detta behöver de rum för dialog.

Denna retreat riktar sig till själen och kroppen. För de att berätta vad de behöver för att hela du skall må bra och växa både andligt och som människa. Andlighet är i detta inte en religion. Snarare en kontakt med dig själv i ett större vara. Retreaten är djupgående och därför deltar du i en liten grupp. Vi yogar, varvar med pranayama (andning), meditationer, mudras, mantrasång och reflektioner med stöd av KKIKKspelet och samtal.

  • Personligt max 5 deltagare
  • Flödande olika yogapass utifrån
  • ayurvediskt flöde
  • Intuitivt närvaro med kropp och själ

Dagarna

09.00 Vi öppnar upp med mudras (handposition), yogapass, pranayama, meditation och mantra. Vi tar tid för reflektion, visualisering och Tankeyoga (medvetenhet om dina tankar i dialog med kropp och själ).

11.30   Lunch

13.00  Yoga och inre reflektion i tystnad - dag 1.

    Yoga och gemensam reflektion - dag 2.

16.30  Avslut


Plats och praktiskt

Vi är i Yoga Vedas shala i Hamburgsund.  Det finns yogamatta, bolster, filtar men med coronahänsyn kan det vara skönt att ta med eget. För boende med gångavstånd rekommenderas Hamburgsund Bed & Breakfast eller AirBnB. Med bil 10 min finns även Rörviks Camping och Kustnära Vandrarhem.

Pris        

2900 sek exklusive moms

 
YOGA INTENSIV.pdf

Hur många får plats

I Covid19tider

Just nu yogar vi utomhus. Då har vi plats för upp till 8 deltagare som regel. 

När livet blir "normalt" igen

Det ryms upp till 14 deltagare i varje grupp! När en grupp blir full stängs gruppen för fler deltagare. För närvarande finns det några platser kvar i onsdagsgruppen och MediYoga. 

Välkommen att kontakta Lucia på 0703-321320 om du vill komma med i onsdagsgruppen. Skicka gärna som sms så ringer Lucia upp dig.


RABATT 15 %

INGAs rabatt för studenter, låginkomsttagare & pensionärer

Ibland vill man men pengarna räcker inte till för det dagliga.
Då bjuder vi på en INGAs rabatt. Inga var min mamma som gav hjälp till alla där det behövdes. Hon delade recept, kärlek och en mängd annat som hon bjöd på. En sann nätverkare med ett praktiskt sinnelag för det nödvändiga. Hon var sparsam men aldrig snål. Behöver du en INGAs rabatt på 15 % rabatt så säg till. Svårare än så är det inte:-)

Pris

Yoga
130 kr för enstaka tillfällen/drop in
1 100 kr för klippkort 10 gånger privat. Blir tillgängligt när höstterminen startar.
2000 för terminskort säkrar din plats samt ger 50 % prisreduktion på en ayurvedisk konsultation. Blir tillgängligt när höstterminen startar


Introduktion till yoga - 4 gånger
800 kr för 4 tillfällen om 2 timmar.
Vi går igenom yogans grunder, varför vi gör det vi gör och vilken nytta det gör samt har ett yogapass på varje tillfälle. Maila lucia@kkikk.se för program. 

Betalning

Du kan betala med Swish eller mot faktura.Samtliga priser är inklusive moms för privatperson och exklusive moms för företag och organisationer.

ePassi, actiway eller faktura?

Vi är även anslutna till ActiWay och ePassi för dig som har friskvård genom jobbet. Det går även bra att få en faktura till ditt jobb. Har du en annan betalningslösning för friskvård så kan vi nog ansluta oss.


YOGA VEDAS SHALA I HAMBURGSUND