YOGA

Alla kan yoga - här får du göra "hushållsyoga"

så att du som är med skall få en bättre vardag med en mjukare och starkare kropp. Det innebär att den passar nästan alla. Oavsett ålder, fysik, kön ... ALLA KAN YOGA:-). Några är vältränade, några med knäskador och andra skador - kroniska eller tillfälliga.

Du kan sitta, stå, ligga. Yogan anpassas efter dina förutsättningar och du får alternativa rörelser på hur du kan göra. Klädseln är högst individuell. Man tar de mjuka kläder man har. Det finns inget snygghetskrav. Och alla ser olika ut. Allt finns på plats som yogamatta, kuddar, bolster (för att bulla upp när kroppen inte kan), filtar och vattenflaskor. Vill du duscha efteråt finns en dusch.


YOGA I

HAMBURGSUND

Om vår covidhantering

För dig som vill yoga i lokalen!
Handsprit finns tillgängligt på flera platser i lokalen samt innanför och utanför toaletten. Besöker du toaletten får du desinficera med den flaska som står på plats. Självklart stannar du hemma om du känner dig förkyld eller har andra symptom som kan vara tecken på covid-smitta.

MEDIYOGA
17.30-19.00 

AYURVEDISK YOGA
19.00 -20.30

AYURVEDISK YOGA
17.00 - 18.30  


                                                                     140 en gång, 1 250 för 10 gånger, terminskort hösten 1 700

Kundaliniyoga & Ayurveda
Yogapassen är anpassade efter årstiderna och de organ som påverkas. Det innebär att du får en variation av rörelser under året - något som många uppskattar. Ett pass innehåller pranayama - andningstekniker, fysiska rörelser, mudras - handpositioner -, mantran - sång och vila. Varje del syftar till att stimulera kroppen och själen till en större balans och ett större flöde av kraft och närvaro.
Ett pass inleds med ett tema - kort inspiration/forskning/tips relaterat till dagens pass, intoning, uppvärmning och därefter dagens pass av yogarörelser. Passet avslutas med lång vila och meditation.  

MediYoga
MediYoga används i svensk hälso-och sjukvård och baseras på Kundaliniyoga. Läs gärna mer. Varje pass inleds med dagens tema, intoning, djupandning, uppvärmning och därefter dagens pass av yogarörelser. Passet avslutas med vila och meditation samt uttoning. Yogan passar utmärkt för dig som behöver yoga sittande på stol, liggande eller stående och som sakta vill bygga upp flödet och kraften i kropp och sinne. Passen är djupt avslappnande.

Få en personlig träning i hur du bäst bygger upp ett yogapass utifrån dina förutsättningar.

Ett vanligt upplägg är
       1. Komma igång där vi tar fram en helhetsbild av ditt behov både genom samtal och en ayurvedisk profil samt gör ett yogapass. Detta möte tar 2 timmar.
     2. Fortsättningen avgörs av dina behov.

Pris   1600 för att komma igång. Därefter 950 kr för enstaka möten om 1 timme.

PRAKTISKT

ANTAL DELTAGARE

Lokalen rymmer max 15 deltagare.

HÄNG MED PÅ FACEBOOK

Bli gärna medlem på Facebook på Yoga Veda i Hamburgsund. Gruppen är öppen och du anmäler dig som medlem för att kunna följa vad som händer. Har du problem att hitta gruppen så maila info@yogaveda.se. Eller smsa 0703-321320.

PRIS

Yoga i lokalen, online eller via zoom

Vi är anslutna till ePassi för dig som har friskvård genom jobbet. Det går även bra att få en faktura till ditt jobb.

AVBOKNING

Om du avbokar senare än 24 timmar innan yogan börjar så återbetalas inte pengarna. 


YOGAVEDAS SHALA I HAMBURGSUND