YOGA

Alla kan yoga - här får du göra "hushållsyoga"

så att du som är med skall få en bättre vardag med en mjukare och starkare kropp. Det innebär att den passar nästan alla. Oavsett ålder, fysik, kön ... ALLA KAN YOGA:-). Den yngsta som deltar är 26, den äldsta 76. Båda män och kvinnor. Några vältränade, några med knäskador och andra skador - kroniska eller tillfälliga.

Du kan sitta, stå, ligga. Yogan anpassas efter dina förutsättningar och du får alternativa rörelser på hur du kan göra. Klädseln är högst individuell. Man tar de mjuka kläder man har. Det finns inget snygghetskrav. Och alla ser olika ut. Allt finns på plats som yogamatta, kuddar, bolster (för att bulla upp när kroppen inte kan), filtar och vattenflaskor. Vill du duscha efteråt finns en dusch.


YOGA I

HAMBURGSUND


AYURVEDISK YOGA, TISDAG

17.00 - 18.30 & 19.00 -20.30  FULLT!

AYURVEDISK YOGA, ONSDAG

17.00 - 18.30   FULLT!


Ayurvedisk yoga
utgår från Kundaliniyoga. Yogapassen är anpassade efter årstiderna, de organ som påverkas samt väder, vind och andra förhållanden som kan skapa obalanser.

Varje pass inleds med intoning, uppvärmning och därefter dagens pass av yogarörelser. Passet avslutas med lång vila - ofta guidad för djup avspänning - och meditation.

Du kan hoppa in när som helst

eftersom yogan anpassas till din förmåga. Då det är fullt i alla grupper just nu så kan du boka en reservplats/sista minuten plats.MEDIYOGA, MÅNDAG         STARTAR IGEN VECKA 36

17.00 - 18.00 

Vi startar igen måndag den 6 september!

MediYoga
MediYoga är den yogaform som används i svensk hälso-och sjukvård. Läs gärna mer.

Varje pass inleds med intoning, djupandning, uppvärmning och därefter dagens pass av yogarörelser. Passet avslutas med vila och meditation samt uttoning.

Passen är typiskt indelade som "recept" som anpassas efter hur lång tid man har på sig och vilken effekt man vill uppnå. Alla pass har noga utvecklats av MediYoga.

Dessa pass är de lugnaste jag har för att de som verkligen behöver sitta på stol eller kanske t o m ligga ner skall kunna vara med. Passen är djupt avspännande.


PRIVAT TRÄNING   

Få en personlig träning i hur du bäst bygger upp ett yogapass utifrån dina förutsättningar.

Ett vanligt upplägg är

       1. Komma igång där vi tar fram en helhetsbild av ditt behov både genom samtal och en
ayurvedisk profil samt gör ett yogapass. Detta möte tar 2 timmar.

     2. Om du vill har fler yogapass bokar du 3, 5 eller 10 gånger om 1 timme vardera och får med dig pass     hem att öva på.

     3 .Om du vill kan du få passen inspelade.

PRAKTISKT

ANTAL DELTAGARE

I Covid19tider

Vi yogar i en lokal som normalt rymmer 14 deltagare. Nu är vi max 4 deltagare och har lagt in extrapass för att det skall funka. Dessutom har du nu möjligheten att 


HÄNG MED PÅ FACEBOOK

Bli gärna medlem på Facebook på Yoga Veda i Hamburgsund. Gruppen är öppen och du anmäler dig som medlem för att kunna följa vad som händer. Har du problem att hitta gruppen så maila info@yogaveda.se. Eller smsa 0703-321320.

PRIS

Vi är anslutna till ActiWay och ePassi för dig som har friskvård genom jobbet. Det går även bra att få en faktura till ditt jobb. Har du en annan betalningslösning för friskvård så kan vi nog ansluta oss.

AVBOKNING

Om du avbokar senare än 24 timmar innan yogan börjar så återbetalas inte pengarna. 


YOGAVEDAS SHALA I HAMBURGSUND