YOGA

YOGAPASS

HAMBURGSUND

140 en gång
1 250 för 10 gånger
Terminskort hösten 1 700

Är det fullt kan du sätta upp dig på reservplats.

Mjuk, stark och harmonisk
Yogan passar nästan alla. Tempot är ganska lugnt. Du utgår från stol eller yogamatta. Yogan anpassas efter dina förutsättningar och du får alternativ på hur du kan göra.

Allt finns på plats som yogamatta, kuddar (för att stötta upp när kroppen inte kan), filtar och vattenflaskor.


Yogapassen
Yogapassen är uppbyggda efter Kundaliniyoga och Mediyoga* samt anpassade efter årstiderna och de organ som påverkas utifrån Ayurvedan. Det innebär att du får en variation av rörelser under året. Ett pass innehåller andningstekniker, fysiska rörelser, mantran, meditation och vila.
Passen inleds med ett tema, därefter intoning, uppvärmning och dagens pass av yogarörelser. Vi avslutar med lång vila och meditation.  

*MediYoga används i svensk hälso-och sjukvård och baseras på Kundaliniyoga. Läs gärna mer.

YOGA

PRIVATEtt vanligt upplägg är
Komma igång där vi tar fram en helhetsbild av ditt behov både genom samtal och en ayurvedisk profil samt gör ett yogapass. Detta möte tar 2 timmar.
Fortsättningen du får yogapass efter dina behov, ayurvedisk uppföljning och samtal utifrån dina mål och behov.

1 600 första besöket
950 för 1 timme

Att komma privat ger en chans att få en personlig genomgång och att anpassa yogapass för att balansera upp specifika områden, få tid för dialog och även att ta ett djupare grepp om det personliga välbefinnandet.

Det ger också möjlighet för dig som har ont om tid att på några möten skapa ett personligt program att jobba med hemifrån under en längre period,

YOGA
ONLINE

Vill du yoga hemifrån finns det 30-40 minuters yogapass via Youtube. Du väljer mellan 1, 10 och 15 pass. Första passet är en introduktion och yoga. Passen därefter stegras något i svårighetsgrad så du kan känna utvecklingen. Du har tillgång till passen under 12 månader.

180 för en gång
750 för 5 gånger
1 800 för 15 gånger

PRAKTISKT

ANTAL DELTAGARE

Lokalen rymmer max 14 deltagare.

HÄNG MED PÅ FACEBOOK

Bli gärna medlem på Facebook på Yoga Veda i Hamburgsund. Gruppen är öppen och du anmäler dig som medlem för att kunna följa vad som händer. Har du problem att hitta gruppen så maila info@yogaveda.se. Eller smsa 0703-321320.

PRIS

Yoga i lokalen, online eller via zoom

Vi är anslutna till ePassi för dig som har friskvård genom jobbet. Det går även bra att få en faktura till ditt jobb.

AVBOKNING

Om du avbokar senare än 24 timmar innan yogan börjar så återbetalas inte pengarna. 


YOGAVEDAS SHALA I HAMBURGSUND