YOGA
BOKA

Kom igång med yoga eller fördjupa dig!
Välj mellan Ayurvedisk kundaliniyoga och MediYoga. I yogan ingår mjuka, stretchande och stärkande rörelser, vila, andningstekniker, meditation, mantran (sång) och mudras (handpositioner). Den ayurvediska yogan är anpassad för olika organ och årstider. MediYogan används på 285 sjukhus och vårdcentraler. Alla kan delta och du yogar efter din förmåga. Du kan yoga sittande på matta eller på en stol.

                                                                                                        


YOGA ONLINE

 

YOGA LIVE
I

HAMBURGSUND

AYURVEDISK YOGA, TISDAG

17.00 - 18.30 eller 19.00 -20.30

TISDAG    17 - 18.30             FULLBOKAT

TISDAG    19.00 - 20.30       FULLBOKAT

Ayurvedisk yoga utgår från Kundaliniyoga. Yogapassen är anpassade efter årstiderna, de organ som påverkas samt väder, vind och andra förhållanden som kan skapa obalanser. Tisdagsgruppen har de mest erfarna yogadeltagarna i ayurvedisk yoga. Varje pass inleds med intoning, uppvärmning och därefter dagens pass av yogarörelser. Passet avslutas med lång vila och meditation.

AYURVEDISK YOGA, ONSDAG

17.00 - 18.30

ONSDAG    17 - 18.30        FULLBOKAT

Ayurvedisk yoga utgår från Kundaliniyoga. Yogapassen är anpassade efter årstiderna, de organ som påverkas samt väder, vind och andra förhållanden som kan skapa obalanser. Du kan hoppa in när som helst eftersom yogan anpassas till din förmåga. Varje pass inleds med intoning, uppvärmning och därefter dagens pass av yogarörelser. Passet avslutas med lång vila och meditation.


MEDIYOGA

April 2021 fortsätter vi MediYoga! Måndagar 17 - 18.


YOGA PRIVAT


Få en personlig träning i hur du bäst bygger upp ett yogapass utifrån dina förutsättningar. Ett vanligt upplägg är
1. Ett introducerande möte där vi tar fram en helhetsbild av ditt behov både genom samtal och en ayurvedisk profil samt gör ett yogapass. Detta möte tar 2 timmar.
2. Därefter bokar du 3, 5 eller 10 gånger om 1 timme vardera och får med dig pass hem att öva på.
3. Om du vill kan du få passen inspelade.


PRAKTISKT

ANTAL DELTAGARE

I Covid19tider

Vi yogar i en lokal som normalt rymmer 14 deltagare. Under hösten är vi max 6 deltagare. Välkommen att smsa Lucia på 0703-321320 om du vill komma med på en retreat.

HÄNG MED PÅ FACEBOOK

Förboka till plats genom att smsa minst 2 dagar innan via 0703-321320 och bli gärna medlem på Facebook på Yoga Veda i Hamburgsund. Gruppen är öppen och du anmäler dig som medlem för att kunna följa vad som händer. Har du problem att hitta gruppen så maila info@yogaveda.se. Eller smsa 0703-321320.

PRIS

Yoga i lokalen, online eller via zoom

Betalning Du anmäler och swishar senast 2 dagar före för att säkra din plats.
Samtliga priser är inklusive moms för privatperson och exklusive moms för företag och organisationer. Säg till om du vill ha ett kvitto på mailen.

Vi är anslutna till ActiWay och ePassi för dig som har friskvård genom jobbet. Det går även bra att få en faktura till ditt jobb. Har du en annan betalningslösning för friskvård så kan vi nog ansluta oss.

AVBOKNING

Om du avbokar senare än 24 timmar innan yogan börjar så återbetalas inte pengarna. 


YOGAVEDAS SHALA I HAMBURGSUND