YOGA

Alla kan yoga - här får du göra "hushållsyoga"

så att du som är med skall få en bättre vardag med en mjukare och starkare kropp. Det innebär att den passar nästan alla. Oavsett ålder, fysik, kön ... ALLA KAN YOGA:-). Den yngsta som deltar är 26, den äldsta 76. Båda män och kvinnor. Några vältränade, några med knäskador och andra skador - kroniska eller tillfälliga.

Du kan sitta, stå, ligga. Yogan anpassas efter dina förutsättningar och du får alternativa rörelser på hur du kan göra. Klädseln är högst individuell. Man tar de mjuka kläder man har. Det finns inget snygghetskrav. Och alla ser olika ut. Allt finns på plats som yogamatta, kuddar, bolster (för att bulla upp när kroppen inte kan), filtar och vattenflaskor. Vill du duscha efteråt finns en dusch.


YOGA I

HAMBURGSUND

MEDIYOGA

STARTAR 6 SEPTEMBER
17.00 - 18.15 

gratis introduktion/prova på

AYURVEDISK YOGA
19.00 -20.30 

FULLT (sätt dig gärna på reservlista)

AYURVEDISK YOGA
17.00 - 18.30  

FULLT (sätt dig gärna på reservlista) 

Ayurvedisk yoga
utgår från Kundaliniyoga. Yogapassen är anpassade efter årstiderna och de organ som påverkas. Ett pass inleds med intoning, uppvärmning och därefter dagens pass av yogarörelser. Passet avslutas med lång vila och meditation.  Det är fullt i alla grupper men du kan du boka en reservplats/sista minuten plats.

MediYoga
MediYoga används i svensk hälso-och sjukvård. Läs gärna mer. Varje pass inleds med intoning, djupandning, uppvärmning och därefter dagens pass av yogarörelser. Passet avslutas med vila och meditation samt uttoning. Yogan passar utmärkt för dig som behöver yoga sittande på stol, liggande eller stående och som sakta vill bygga upp flödet och kraften i kropp och sinne. Passen är djupt avspännande.
 Få en personlig träning i hur du bäst bygger upp ett yogapass utifrån dina förutsättningar.

Ett vanligt upplägg är
       1. Komma igång där vi tar fram en helhetsbild av ditt behov både genom samtal och en
ayurvedisk profil samt gör ett yogapass. Detta möte tar 2 timmar.
     2. Om du vill har fler yogapass bokar du 3, 5 eller 10 gånger om 1 timme vardera och får med dig pass     hem att öva på.
     3 .Om du vill kan du få passen inspelade.

PRAKTISKT

ANTAL DELTAGARE

I Covid19tider

Vi yogar i en lokal som normalt rymmer 14 deltagare. Nu är vi max 8 deltagare. Dessutom har du nu möjligheten att 

HÄNG MED PÅ FACEBOOK

Bli gärna medlem på Facebook på Yoga Veda i Hamburgsund. Gruppen är öppen och du anmäler dig som medlem för att kunna följa vad som händer. Har du problem att hitta gruppen så maila info@yogaveda.se. Eller smsa 0703-321320.

PRIS

Vi är anslutna till ActiWay och ePassi för dig som har friskvård genom jobbet. Det går även bra att få en faktura till ditt jobb. Har du en annan betalningslösning för friskvård så kan vi nog ansluta oss.

AVBOKNING

Om du avbokar senare än 24 timmar innan yogan börjar så återbetalas inte pengarna. 


YOGAVEDAS SHALA I HAMBURGSUND