YOGARETREAT EN DAG

För dig som vill uppleva en yogadag i tystnad och inre närvaro.

I retreaten ingår tre sköna yogapass, lugna meditationer, vilsamma andningsövningar.

Pris 800 kr

YOGARETREAT EN HELG I HAMBURGSUND

Nära havet, i Yogavedas shala, kan du sjunka inåt och hämta kraft och vila. Fredag kväll till söndag em. Du får göra flera yogapass, pranayamas (andningsövningar), meditationer, uppleva en dag i tystnad och reflektion i ditt eget space. Varje retreat med sitt eget tema. 

Pris  2 600 kr

YOGA YOUTUBE

Yoga när det passar dig, 30 - 40 minuter. Ett gott alternativ för dig som vill underhålla en daglig yoga med variation. Och som innehåller rörelse, andning, mantra och avspänning.

Pris  140 kr en gång, 1250 kr för 10 gånger

YOGA PRIVAT

Få dina personliga yogapass. Vi utgår från dina specifika behov, din kunskap om yoga och din ayurvediska profil. Kanske har du ryggsmärta, är gravid, har svårt att sitta på golvet eller att få till det med andning och inre ro. Kanske har du inte tid att komma på regelbundna yogapass. Det här är ett fint alternativ för dig som vill underhålla en daglig yoga med variation var du än är.

Pris Första mötet 2 timmar - 1600 därefter 800 kr/gång

KURSER OCH FÖREDRAG

 

YOGISKT LIV

22/9 2022, 18 - 21

Att leva ett yogiskt liv är att medvetet välja att må bättre till kropp och själ.
På denna workshop får du hjälp att bygga upp en daglig rutin som passar för din vardag med kost, yoga, meditation och yoga och att finna uttrycksvägar för att utveckla din potential.

Pris  195 kr