YOGARETREAT HEMMA EN DAG

ett ljuvligt alternativ för dig som vill uppleva en skön spa-och yogadag utan att behöver resa bort. Du får tre yogapass och flera tips innan om hur du skapar din bästa möjliga miljö omkring dig för att fullt njuta.

Pris 950 kr

YOGARETREAT I HAMBURGSUND

Nära havet, i Yogavedas shala, kan du sjunka inåt och hämta kraft och vila. Tre dagar med yoga, pranayama, meditation, tysthet, stillhet, reflektion i ditt eget space. Varje retreat med sitt eget tema. 

Pris  2 600 för tre dagar

YOGA ZOOM

Yoga hemifrån onsdagar 19.30-21.00. En skön stund som ger kroppen och dina sinnen en årstidsanpassad ayurvedisk yoga som hjälper till att balansera dig.

Pris  140 kr en gång, 1250 10 gånger


YOGA YOUTUBE

Yoga när det passar dig, 30 - 40 minuter. Ett gott alternativ för dig som vill underhålla en daglig yoga med variation. Och som innehåller rörelse, andning, mantra och avspänning.

Pris  140 kr en gång, 1250 kr för 10 gånger

YOGA PRIVAT

Få dina personliga yogapass. Vi utgår från dina specifika behov, din kunskap om yoga och din ayurvediska profil. Kanske har du ryggsmärta, är gravid, har svårt att sitta på golvet eller att få till det med andning och inre ro. Kanske har du inte tid att komma på regelbundna yogapass. Det här är ett fint alternativ för dig som vill underhålla en daglig yoga med variation var du än är.

Pris 950 kr/gång

KURSER OCH FÖREDRAG

 

YOGISKT LIV

Att leva ett yogiskt liv är att medvetet välja att må bättre till kropp och själ. Du får du träna på att lyssna på djupet till dig själv och att bygga upp en daglig praktik som passar för
din vardag med kost, yoga, meditation.

Pris  295 kr