OM YOGAVEDA


 

Välkommen till YOGAVEDA

En plats för styrka, smidighet och avspänning.

Här har du kommit till en oas mitt i Hamburgsund. Yogastudion har plats för 12 deltagare och du får njuta av yoga anpassad efter år och väder. Du kan komma på måndagar, tisdagar eller onsdagar. Du är även välkommen på samtal, ayurvedisk hälsorådgivning, retreat, föredrag och upplevelser.

YOGAVEDA
står för Yoga och Ayurveda. Båda discipliner drar nytta av varandras metoder och filosofi för att stimulera hälsa och ett lyckligt liv.

Yogan består av rörelser, andning, meditation och mantran. I rörelserna har man ofta tagit efter hur djuren sträcker, böjer, vrider och tänjer sig.  Ayurvedan innehåller 5 000-årig kunskap om hur man bygger en gynnsam livsstil utifrån sin konstitution/dosha.

Jag som driver YOGAVEDA heter Lucia Severed och har yogat i mer än trettio år. Sedan 35 år har jag även arbetat som konsult, coach, terapeut och kursledare för entreprenörer, chefer och ledare. Mina utbildningar är Kundaliniyogalärare, Mediyogalärare, Ayurvedisk yoga- och hälsovägledare, basmedicin, yogaterapeut, psykosyntesterapeut, frigörande andningspedagog och jurist. Jag har rest mycket, skrivit böcker, föreläst och drivit program för affärsutveckling, samarbete, nätverk, kreativitet och ledarskap. Sedan några år njuter jag av att bo i den vackra miljön runt Hamburgsund.

Att leda yogapass är grädden på moset i mitt liv:-). Det gör gott för de som deltar och spiller över på mig. Milt uttryckt så älskar jag yogan. 

Den närvaron och frid som yogan ger öppnar inte bara upp de fysiska flödena i kroppen utan vidgar också medvetandet och meningen. Yogan blir en personlig väg till kontakten med existensen - det stora mysteriet.

Att yoga är bra för hälsan finns det en rad forskning om. Inte minst har MediYogainstitutet tagit fram forskning om det. Läs mer här

Välkommen du också att njuta av yogan tillsammans med mig!

Medlem i
S
venska Friskvårdsförbundet
SKY Sveriges Kundaliniyogalärares riksförbund

Följ mig på sociala media

Bli medlem, få nyhetsbrev och fina erbjudanden

Hitta hit

Bo i Hamburgsund

Det finns flera pärlor att bo på förutom AirBnB om du vill vara hyggligt nära händelsernas centrum och yogalokalen.

Med bil eller cykel
Rörviks Camping, som ligger väldigt naturskönt, kan du campa eller hyra rum. Vi har avtal om boende i rum till bra priser. Det tar 10 minuter med cykel till centrum. 3 minuter med bil.

Till fots
Hamburgsunds Bed & Breakfast mitt i centrum.