OM YOGAVEDA 

Välkommen till YOGAVEDAEn plats för styrka, smidighet, avspänning och inre frid

Här har du kommit till en oas mitt i Hamburgsund. Yogastudion har plats för 14 deltagare och du får njuta av yoga anpassad efter år och väder. Du kan komma på tisdagar eller onsdagar live eller online när det passar dig. Du är även välkommen på ayurvedisk hälsorådgivning eller någon av våra retreats.

YOGAVEDA
står för Yoga och Ayurveda. Båda discipliner drar nytta av varandras metoder och filosofi för att stimulera hälsa och ett lyckligt liv. Den ayurvediska yogan baseras på Kundaliniyoga.

Yogan består av rörelser, andning, meditation och mantran. I rörelserna har man ofta tagit efter hur djuren sträcker, böjer, vrider och tänjer sig.
Ayurvedan innehåller 5 000-årig kunskap om hur man bygger en gynnsam livsstil utifrån sin konstitution, eller dosha, som man använder som begrepp.

Jag som driver YOGA VEDA heter Lucia Severed och har yogat i mer än trettio år. Sedan 30 år har jag även arbetat som konsult, coach, terapeut och kursledare för entreprenörer, chefer och ledare. Mina utbildningar är MediyogalärareAyurevedisk hälsovägledare, basmedicin och yogaledareyogaterapeut, psykosyntescoach, frigörande andningspedagog och jurist. Jag har rest mycket, skrivit böcker och föreläst om affärsutveckling, samarbete, nätverk, kreativitet och ledarskap. Sedan några år njuter jag av att bo i den vackra miljön runt Hamburgsund.

Vi är medlemmar i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin (SFKM).

SOCIALA MEDIER

Häng med oss på Facebook eller på Instagram

Hör gärna av dig

Fyll i formuläret nedan eller smsa till mig på 0703321320 - så ringer jag upp!

HITTA HIT

Bo i Hamburgsund

Det finns flera pärlor att bo på förutom AirBnB om du vill vara hyggligt nära händelsernas centrum och yogalokalen.
Till fots
Hamburgsunds Bed & Breakfast mitt i centrum.
Med bil eller cykel
Rörviks Camping, som ligger väldigt naturskönt, kan du campa eller hyra rum. Vi har avtal om boende i rum till bra priser. Det tar 10 minuter med cykel till centrum. 3 minuter med bil.