Yoga Youtube
30 - 40 minuter

Om du vill välja själv när du skall yoga online är detta rätt val. Du får 30-40 minuters yogapass. Du väljer mellan 1, 10 och 20 pass. Första passet är en introduktion och yoga. Passen därför stegras något i svårighetsgrad så du kan känna utvecklingen. Du har tillgång till passen under 12 månader.

 
 

Yoga Retreat hemma en dag

EN SKÖN RETREATDAG HEMMA

Retreaten innehåller yoga, vila, andning, meditation och reflektion. Som stöd för reflektion använder vi bland annat KKIKKspelet, ett "orakel"-spel som öppnar upp för din intuition och kreativitet. För att ge dig den sköna YOGAKÄNSLAN får du innan retreaten tips på hur du gör det skönt för dig därhemma med morgonrutin och annat gott. Dessutom får du ett YOGALYX PAKET hemskickat.

Vi öppnar upp söndag kl 9 med gemensam intoning, introduktion och ett vilsamt yogapass. Under dagen får du göra flera olika yogapass, pranayamas - andningsövningar, meditationer och mantran. Vi tar tid för samtal kring det magiska KKIKKspelet med frågor som är angelägna för dig samt Tankeyoga* (ökad medvetenhet om din tankevärld). Vi avslutar dagen kl 5. Varje retreat har ett tema och vi är max 8 personer.

Din yogaledare är Lucia Severed, certifierad ayurvedisk yogaledare (inspirerad av Kundaliniyoga), Mediyogalärare, ayurvedisk hälsorådgivare, psykosyntescoach och jurist.

Välj dag och tema

INTUITION 19 september

KÄRLEK 23 januari, 2022

MEDVETENHET 13 mars 2022

Plats
Vi möts över Zoom. Du får en inbjudan via mail/sms. Så snart din plats är bekräftad sänder vi ut mer detaljerad information.


Varmt välkommen!