Ett fåtal platser kvar

BOKA HÄR

PROGRAM

 
23/2 SOUND MEDITATION, 18 - 20.30 Ljudhealing med artisten GAEYA

Artisten Gaeya för människor närmare naturen och sig själva med hjälp av sin musik

Med trummor, tibetanska klangskålar och Gaeyas kraftfulla röst skapar hon vibrationer där du guidas att förstärka kopplingen till din egen inre kraft.

Liggandes på en ullmadrass får du bada i helande toner som hjälper att lossa blockeringar och spänningar i kroppen. Gaeyas meditation har djup koppling till de shamanska rötterna från hela världen.

Vi startar med ett kundalini yogapass med Lucia Severed. Därefter får du ta del av GAEYAs meditation. Vi avslutar med en kopp té.

Vill du boka en privat session med GAEYA på 1,5 timme så kontakta GAEYA direkt på hello@gaeyamusic.com

Läs och lyssna på GAEYAs fantastiska Crystal Springs,www.gaeyamusic.com


16/3 FEEL, HÄSTEN SOM LÄRARE, 18 -20.30 Workshop med Mia Holm

Kom på föredrag med Mia Holm, lifecoach och FEEL® trainer som lär dig att hitta en djupare inre kontakt med dig själv med stöd av hästar.

Mia berättar om samspelet med hästar och gör övningar som sätter dig i en djupare kontakt med dig själv.

I FEEL möts människa och häst i en ordlös samverkan, stunder som berör på djupet. Hästar har en magnifik och välvillig förmåga att läsa av sin omgivning precis som den "är", det autentiska och sanna. De är mästerliga på att fånga upp känslor, mönster och det omedvetna. Helt utan dömande om vem/vad man är så vill de bara en sak - att vi skall vara oss själva.

"Igår fick jag min första FEEL* session av Mia Holm och MIO-Flocken i Bohuslän. Det var en otroligt stark upplevelse att möta dessa intelligenta kärleksfulla varelser... /Bibbie Friman

*FEEL® (Facilitated Equine Experiental Learning) – Med Hästar som Lärare.    

26/3 EN DAG I TYSTNAD, 10-17 Yogaretreat med Lucia Severed
 

Ta kontakt med din inre kraft och närvaro med hjälp av yoga, meditation och pranayama.
Upplev en dag med yogans mjuka och kraftfulla rörelser, andningstekniker och meditationer. Du är i tystnad tillsammans med en grupp. Vi är i en vacker oas i Hamburgsund - YogaVeda shala.

Vi öppnar upp söndag kl 10 och avslutar kl 5
10.00    Intoning, introduktion och yogapass
11.00     Vara i Tystnad
12.00     Lunch
13.00     Yogapass
14.00     Vara i Tystnad
15.00     Yogapass
16.30     Uttoning
17.00     Avslut
                 
Din retreatledare är Lucia Severed, Intern. certifierad Kundaliniyogalärare, Mediyogalärare, Ayurvedisk hälsorådgivare, Psykosyntescoach och jurist.

16/4, NIA, 14 - 16 Rörelseglädje med Helena Kästel
 

Nia är en livsbejakande träningsform inspirerat av dans, kampsport och tekniker för kroppsmedvetenhet. I NIA får du kontakt med dig själv, din kropp och din helhet. Och det sker med välbehag och rörelseglädje!

I Nia lockas lusten till rörelse och att träna kropp och sinne utifrån kroppens naturliga sätt att röra sig. Du är barfota och rörelserna görs till inspirerande musik.

Nia (Neuromuscular Integrated Action) är skapat av Debbie och Carlos Rosas för snart 40 år sedan.

NIAledare; Helena Kästel är en väletablerad NIAledare som med kraft, glädje och rytm lotsar dig genom ett härligt pass på två timmar. Läs mer här

4/5 MÅ BRA MED AYURVEDA, 18-20.30 Workshop med Lucia Severed

Livsbejakande rutiner
Ayurveda är en mer än 5000 år gammal indisk hälsopraktika om hur man bygger bättre hälsa. Syftet är att skapa ett lyckligt liv. Utgångspunkten är att nå balans i livet genom att förstå sin persontyp (dosha) och att sedan skapa levnadsrutiner som passar sin typ.

Föredraget innehåller

  •   Ayurvedas praktiska hälsopraktika
  •   Hur du bygger upp en bra levnadsrutin utifrån din/a doshas
  •   Uppiggande och rogivande andningsövningar

FÖRELÄSARE

Lucia Severed, ayurvedisk hälsorådgivare, yogaledare och coach

21/5 EN DAG I TYSTNAD, 10 - 17 Yogaretreat med Lucia Severed
 

Ta kontakt med din inre kraft och närvaro med hjälp av yoga, meditation och pranayama.
Upplev en dag med yogans mjuka och kraftfulla rörelser, andningstekniker och meditationer. Du är i tystnad tillsammans med en grupp. Vi är i en vacker oas i Hamburgsund - YogaVeda shala.

Vi öppnar upp söndag kl 10 och avslutar kl 5
10.00     Intoning, introduktion och yogapass
11.00      Vara i Tystnad
12.00     Lunch
13.00     Yogapass
14.00     Vara i Tystnad
15.00     Yogapass
16.30     Uttoning
17.00     Avslut
                 
Din retreatledare är Lucia Severed, Intern. certifierad Kundaliniyogalärare, Mediyogalärare, Ayurvedisk hälsorådgivare, Psykosyntescoach och jurist.

5/10 LEVA YOGISKT, 18 - 20.30 Workshop med Lucia Severed

Att leva ett yogiskt liv är att medvetet välja att må bättre till kropp och själ och att förstå den inre dynamik som gynnar balans.

På detta föredrag får du tänk och praktik i hur du bygger upp en konstruktiv och existentiellt grundad livsstil baserad på Yogans filosofi, Ayurvedans 5000 år gamla indiska läketradition samt Psykosyntesens psykologi - en syntes mellan österländsk och västerländsk psykologi.


Innehåll
Delarna i helheten är
   Att ta hand om dig själv
   Att förstå dig själv
   Att finna dig själv

Föreläsare
Lucia Severed som driver YOGAVEDA är diplomerad ayurvedisk hälsorådgivare, Mediyogalärare, certifierad Kundaliniyogalärare och Mediyogalärare samt psykosyntesterapeut.