PROGRAM

30/11 MÅ BÄTTRE MED AYURVEDA Tema stress och mage med Lucia Severed
1/2, 2024 LEVA YOGISKT, 18 - 20.30 Föredrag med Lucia Severed

Tema stress och mage
Vi är många som kämpar med stress och magproblem. Denna kvällen får du konkreta tips på hur du får ordning på det baserat på Ayurveda.

Ayurveda är en gammal indisk hälsopraktika om hur man bygger bättre hälsa. Syftet är att skapa ett lyckligt liv. Utgångspunkten är att nå balans i livet genom att förstå sin persontyp (dosha) och att sedan skapa de kost- och andra levnadsrutiner som passar sin typ.

Föredraget innehåller

 • En introduktion till Ayurvedas praktiska filosofi
 • Hur du bygger upp en bra levnadsrutin utifrån dina doshas
 • Konkreta tips för maghälsa och stresshantering

Att leva ett yogiskt liv är att medvetet välja att må bättre till kropp och själ och att förstå den inre dynamik som gynnar balans.

På detta föredrag får du tänk och praktik i hur du bygger upp en konstruktiv och existentiellt grundad livsstil baserad på Yogans filosofi, Ayurvedans 5000 år gamla indiska läketradition samt Psykosyntesens psykologi - en syntes mellan österländsk och västerländsk psykologi.


Innehåll
Delarna i helheten är
   Att ta hand om dig själv
   Att förstå dig själv
   Att finna dig själv

24/2 SOUND MEDITATION JOURNEY, 10-11.30 Ljudhealing med artisten GAEYA

Artisten Gaeya för människor närmare naturen och sig själva med hjälp av sin musik

"Överjordisk musik", "Vilken djup och transformerande upplevelse!" "När kommer hon tillbaka - jag vill delta igen"... var några av reaktioner från den fullbokade kvällen i februari 2023.

Artisten Gaeya för människor närmare naturen och sig själva med hjälp av sin musik. Med trummor, tibetanska klangskålar och en rad andra instrument samt Gaeyas kraftfulla röst skapar hon en unik upplevelse av ljud, rörelser och vibrationer där du guidas att förstärka kopplingen till din egen inre kraft.

Liggandes på en madrass får du bada i helande toner som hjälper att lossa blockeringar och spänningar i kroppen. Gaeyas meditation har djup koppling till de shamanska rötterna från hela världen.

Vill du boka en privat session med GAEYA på 1,5 timme så kontakta henne direkt på hello@gaeyamusic.com. Hon kommer till Hamburgsund för enstaka dagar.

Läs och lyssna på GAEYAs fantastiska Crystal Springs,www.gaeyamusic.com
17 mars 2024 EN TYST DAG MED YOGA Retreat på Väderöarna med Lucia Severed

Tuffa ut från Hamburgsunds brygga kl 8 på morgonen. Välkomnas av Lucia, din lots och yogaledare för dagen. Landa ner på yogamattan och få en trygg introduktion till dagen. Ett första lugnt yogapass med djupandning leder inåt. Du sjunker gradvis djupare in i stillheten och tystnaden. Fördjupningen fortsätter med meditationer, yoga, andning, helande ljud, medveten gång, klipporna, havet, rymden.. Ditt medvetande expanderar. Frågor och svar från din inre visdom får rum att flyta upp. Tankarna lugnas ner, det blir klarare och lugnare. Kraften återvänder...

Det är lätt att kliva in

 • Tystnad råder mellan deltagarna
 • Mobilen är avstängd
 • Yogapassen och meditationerna är enkla att göra
 • Du behöver inga förkunskaper
 • Sköna ullmattor, kuddar och filtar finns på plats
 • Lunch, frukt och fika ingår. Mitt på dagen äter du lunch på det mysiga Väderöarnas Värdshus
 • Båten avgår 8 från Hamburgsund och är åter kl 17
 • Vill du bo över på Värdshuset så finns ett fint paket för ankomst dagen innan. Det finns också bra boende i Hamburgsund och dess närhet.