SAMTALDet händer de flesta. Känslan av att det är något som gnager. Det går inte riktigt att sätta tummen på vad det är eller så vet du precis vad det är men vet inte hur du skall orka eller våga komma vidare utan att det blir för jobbigt. Ibland pressar livet på för hårt. Ibland händer det för lite. Ibland händer det oförutsägbara. Det som sker känns kanske obegripligt. Kanske är en kris på väg eller så är du mitt upp i den. Har det gått för långt kanske din självkänsla vacklar. Kanske har du inte haft rum att bygga upp din självkänsla...

Då kan det vara skönt att ha professionell hjälp att lyfta fram orden på det som sker och hitta en fungerande väg vidare.

SAMTALET

Vi inleder vi med ett första Lära känna möte och sätter mål för samtalen.

Bokning Du smsar Lucia på 0703-321320 eller mailar till info@yogaveda.se för att komma överens om en tid.

Avbokning Behöver du avboka din plats så gör det senast 12 timmar innan. Annars räknas det som att du deltagit såvida du inte visar upp ett läkarintyg.

Pris 950kr/timme
5 möten, 4 250

DEN DU MÖTER

I samtalet möter du Lucia Severed, samtalsterapeut (psykosyntes) och yogaledare, med erfarenhet från många års terapeutiska och coachande samtal med klienter alltifrån företagare, medarbetare, chefer och privatpersoner.

Sekretess När vi möts första gången får du ett sekretessavtal som vi båda signerar och som skyddar din integritet.