SAMTALIbland kan livet pressa på för hårt. Ibland händer ingenting som man vill. Då kan det vara skönt att ha någon att prata med som hjälper till att lyfta fram orden på det som sker och som kan lotsa igenom snår, vindlingar och öppningar för att kunna se och tänka klarare, hitta en fungerande väg vidare och på ett djupare plan förstå skeendena.

I samtalet möter du Lucia Severed. Hon arbetar utifrån Psykosyntesen, med särskild inriktning på gestaltterapi, samt många års terapeutiska och coachande samtal med klienter alltifrån företagare, medarbetare, chefer, styrelsledamöter, arbetssökande till privatpersoner. På senare år har hon även adderat den ayurvediska filosofin för att bättre integrera de existentiella frågorna.

SAMTALET

Ett samtal är på en timme och en eller flera gånger. Några vill ha ett paket om 5 möten. Andra vill gå under ett år, en gång varannan vecka. Kanske börja med en gång i veckan. Några går först med täta tider och kommer sedan tillbaka några gånger per år, år ut och år in för påfyllning.

Oavsett vad som funkar för dig så inleder vi med ett första Lära känna möte och mål för samtalen. Efter det mötet avgör vi om vi skall gå vidare.

Du bokar direkt genom att smsa Lucia på 0703-321320 för att komma överens om en tid.

Kostnaden är 950 kr exklusive moms för företag och inklusive moms för privatpersoner. 

VEM KOMMER

den som har ett tillfälligt problem på jobbet som företagare, chef eller medarbetare
den som är i ett vägval inom karriären och/eller livet,
den som bär på en låg självkänsla som slår ut möjligheter
den som söker efter en mening i tillvaron
den som vill få en nystart


Jag får alltid en enorm energikick när jag coachas av Lucia.
Efteråt vet jag precis hur jag skall gå vidare.
                                     Sofia Brax,  HR & hållbarhet