SAMTAL
Ibland pressar livet på för hårt. Ingenting händer som man vill eller är obegripligt. Då kan det vara skönt att ha någon att prata med som hjälper till att lyfta fram orden på det som sker och som kan lotsa igenom snår, vindlingar och öppningar för att kunna se och tänka klarare, hitta en fungerande väg vidare och på ett djupare plan förstå skeendena

SAMTALET

Ett samtal är på en timme och en eller flera gånger. Några vill ha ett paket om 5 möten. Andra vill gå under ett år eller en gång varannan vecka. Kanske vill du/behöver börja med en gång i veckan. Oavsett vad som funkar för dig så inleder vi med ett första Lära känna möte och mål för samtalen. Efter det mötet avgör vi om vi skall gå vidare.

Pris 800 kr per timme

Bokning Smsa Lucia på 0703-321320 eller maila till info@yogaveda.se för att komma överens om en tid.

DEN DU MÖTER

I samtalet möter du mig Lucia Severed.

Jag arbetar utifrån Psykosyntesen, med särskild inriktning på gestaltterapi, samt många års terapeutiska och coachande samtal med klienter alltifrån företagare, medarbetare, chefer, styrelseledamöter, arbetssökande till privatpersoner.

På senare år har jag även adderat den ayurvediska och yogiska filosofin för att bättre integrera de existentiella frågorna.

Sekretess Så snart vi bokat tid får du en länk via mail med avtal om sekretess.