RETREAT

19 september Hemma

_

12 - 14 november i Hamburgsund

YOGARETREAT

Två dygn på plats

Nå din inre källa!
Vilken underbar retreat! Känner mig upplyft till kropp och själ. Vilket fint hållande du har Lucia - genom hela retreaten. Det här kommer jag leva på länge.
                                     Eva Forsberg

Välkommen på en helg Yogaretreat i vackra Bohuslän och min pärla - Yogastudion i Hamburgsund! Retreaten innehåller yoga, vila, andning, meditation och reflektion samt inspirationspass utifrån retreatens tema. Som stöd för reflektion använder vi bland annat KKIKKspelet, ett "orakel"-spel som öppnar upp för din intuition och kreativitet.

Vi öppnar upp fredag kl 18 med gemensam intoning, introduktion till helgens tema och ett vilsamt yogapass.

Retreaten varvas med ett specifikt tema. Du får göra flera olika yogapass, andningsövningar,  mudras, meditationer och mantran. Vi tar tid under dagarna för stillhet, visualisering och samtal kring det magiska KKIKKspelet med frågor som är angelägna för dig.

Dag 1 tonar vi in i dagens tema i oss.

Dag 2 ger vi plats för att lyssna riktigt inåt genom tystnad - utom när vi har gemensam reflektion.

Dag 3 summerar vi reflektionerna och det som kommit i rörelse inom oss.

Vi är max 8 deltagare och avslutar på söndagen kl 15. Retreaten följer FHMs rekommendationern.

Varje retreat har ett tema.  Läs mer nedan

TEMAN

12-14 november    INTUITION
8-10 april -22         MEDVETENHET
Sommar 2022       KÄRLEK               

       
Plats och praktiskt  
Vi är i YogaVedas studio i Hamburgsund.  Där finns yogamatta, bolster, filtar och vattenflaskor. Fika och frukt ingår. Luncherna kan du laga i köket intill yogastudion eller beställa från någon av restaurangerna. Så snart din plats är bekräftad sänder vi ut mer detaljerad information, boendetips samt vägbeskrivning.


YOGARETREAT

En Dag Hemma

Kom ikapp dig själv hemma!

Yogaretreat Hemma En Dag är intimt, inkännande och djupgående. Ibland när jag åker bort på retreat kan det vara svårt att implementera det jag har lärt mig och behålla känslan jag känner när jag kommer hem. Det här retreatet behöver jag inte det - för jag var redan hemma! Det ger en helt ny känsla och dimension till upplevelsen och har även gjort det enklare för mig att vara mer närvarande även efter retreat.      

Elin Dahlström


Välkommen på en Yogaretreat Hemma En Dag med yoga, vila, andning, meditation och reflektion. Som stöd för reflektion använder vi KKIKKspelet, ett "orakel"-spel som öppnar upp för din intuition. Innan yogaretreaten får du tips på hur du skapar din sköna YogaRetreatmiljö.

Vi öppnar upp söndag morgon kl 9 med gemensam intoning, introduktion och ett vilsamt yogapass. Under dagen får du göra flera olika yogapass, pranayamas - andningsövningar, meditationer och mantran. Vi tar tid för samtal kring det magiska KKIKKspelet med frågor som är angelägna för dig.Varje retreat har ett tema - läs mer nedan.Vi är max 7 personer. Söndagen avslutar kl 17. Varje retreat har ett tema. Läs mer nedan.

TEMAN

19 september        INTUITION
13 mars 2022        MEDVETENHET
23 januari 2022   KÄRLEK

Plats och praktiskt

Vi möts över Zoom. Du därhemma hos dig på din matta, i de kläder som du kan röra dig bekvämt i. Med vatten, kuddar, filtar och en matta. När din plats är bekräftad sänder vi ut mer information jämt länk till zoom, mail med hur du förbereder Bästa Dagen samt postar ett paket YogaRetreat Lyx. 


TEMAN           

KÄRLEK                                                                                                                                     

Innefatta kärlek i ditt liv och må bra! Att välja kärleken är det största valet du kan göra. Det höjer vibrationen, vidgar spacet och ger luft under vingarna. Först är att välja kärleken till dig själv. Därefter är det lätt att välja in andra. I mötet med kärleken förtvinar bagateller och knepiga tankesätt  

MEDVETENHET                                                                                                                          

Öppna för magin omkring dig! Medvetenhet öppnar alltid upp för en större vy och förståelse. För att göra det behövs också detaljerna. De små tingen som bara händer mitt framför oss och som vi lätt ignorerar på grund av vår upptagenhet av vardagens malström.  

INTUITION                                                                                                                                 

Följ ditt hjärta! Din bästa vän är din intuition. Den ljuger aldrig och vill alltid ditt bästa. Vägen till intuitionen är som att odla all form av vänskap - att börja lyssna och följa de goda råden. Då får den mer lust att stödja dig genom livet.


Jag som leder retreaterna heter Lucia Severed, ayurvedisk yogaledare (inspirerad av Kundaliniyoga), Mediyogalärare, ayurvedisk hälsorådgivare, psykosyntescoach och jurist. Genom mitt liv har jag lärt mig att de tre nycklarna som jag beskriver under temana har gjort grundläggande och stor skillnad för mig. Efter att under många år ha valt att vara upptagen av omvärldens tyckande och min reaktion på det så vände jag mig inåt på riktigt och hittade en rik skatt. När jag stundtals glömmer bort det jag vet så har jag vägar för att komma tillbaka. De vägarna vill jag gärna dela med mig av till dig. KKIKKspelet, som du får ta del av, utvecklades under en längre period av tysthet och inre närvaro. För mig är det mitt inre "geni" - den kloka inre rösten/intuitionen - som vägledde mig till att det blev till på ett mycket magiskt sätt.

Varmt välkommen - en dag eller en hel helg!

shutterstock_imagejpg