RETREAT


YOGARETREAT

En Helg

Vilken underbar retreat! Känner mig upplyft till kropp och själ. Vilket fint hållande du har Lucia - genom hela retreaten. Det här kommer jag leva på länge.
                                     Eva Forsberg

Välkommen på en helg Yogaretreat i vackra Bohuslän och min pärla - Yogastudion i Hamburgsund! Retreaten innehåller yoga, vila, andning, meditation och reflektion samt inspirationspass utifrån retreatens tema. Som stöd för reflektion använder vi bland annat KKIKKspelet, ett "orakel"-spel som öppnar upp för din intuition och kreativitet.

Vi öppnar upp fredag kl 18 med gemensam intoning, introduktion till helgens tema och ett vilsamt yogapass.

Retreaten varvas med ett specifikt tema. Du får göra flera olika yogapass, andningsövningar,  mudras, meditationer och mantran. Vi tar tid under dagarna för stillhet, visualisering och samtal kring det magiska KKIKKspelet med frågor som är angelägna för dig.

Dag 1 tonar vi in i dagens tema i oss.

Dag 2 ger vi plats för att lyssna riktigt inåt genom tystnad - utom när vi har gemensam reflektion.

Dag 3 summerar vi reflektionerna och det som kommit i rörelse inom oss.

Vi är max 8 deltagare och avslutar på söndag kl 15.

Varje retreat har ett tema (Läs mer nedan)
Intuition, Medvetenhet, Kärlek    

Kommande tider 2023

19-21 maj, 20-22 november

Plats och praktiskt  

Vi är i YogaVedas studio i Hamburgsund.  Där finns yogamatta, bolster, filtar och vattenflaskor. Fika och frukt ingår. Luncherna kan du laga i köket intill yogastudion eller beställa från någon av restaurangerna. Så snart din plats är bekräftad sänder vi ut mer detaljerad information, boendetips samt vägbeskrivning. 

Pris
3800 SEK

YOGARETREAT

En Dag i Tystnad

            Intimt, inkännande och djupgående.                
          Elin Dahlström
 
Ta kontakt med din inre kraft och närvaro med hjälp av yoga, meditation och pranayama.


Upplev en dag med yogans mjuka och kraftfulla rörelser, andningstekniker och meditationer. I tystnad tillsammans med en grupp. Du kommer till en vacker oas i Hamburgsund - YogaVedas shala.


Vi startar söndag morgon kl 9 och avslutar kl 5
09.00 Intoning, introduktion och yogapass
11.00   Paus
11.30    Meditation
12.00   Lunch
13.15     Pranayama - andningsövning
13.45    Yogapass
15.15     Paus
15.30    Meditation
16.00    Yogapass
16.45     Uttoning
17.00     Avslut
                 
Kommande tider 2023
26 mars, 20 augusti

Plats och praktiskt  
Vi är i YogaVedas studio i Hamburgsund.  Där finns yogamatta, bolster, filtar och vattenflaskor. Fika och lunch ingår. Så snart din plats är bekräftad sänder vi ut mer detaljerad information, boendetips samt vägbeskrivning.

Pris
2100 SEK

TEMAN

KÄRLEK Innefatta kärlek i ditt liv och må bra! Att välja kärleken är det största valet du kan göra. Det höjer vibrationen, vidgar spacet och ger luft under vingarna. Först är att välja kärleken till dig själv. Därefter är det lätt att välja in andra. I mötet med kärleken förtvinar bagateller och knepiga tankesätt  
MEDVETENHET   Öppna för magin omkring dig! Medvetenhet öppnar alltid upp för en större vy och förståelse. För att göra det behövs också detaljerna. De små tingen som bara händer mitt framför oss och som vi lätt ignorerar på grund av vår upptagenhet av vardagens malström.  
INTUITIONFölj ditt hjärta! Din bästa vän är din intuition. Den ljuger aldrig och vill alltid ditt bästa. Vägen till intuitionen är som att odla all form av vänskap - att börja lyssna och följa de goda råden. Då får den mer lust att stödja dig genom livet.


Jag som leder retreaterna heter Lucia Severed, ayurvedisk yogaledare (inspirerad av Kundaliniyoga), Mediyogalärare, ayurvedisk hälsorådgivare, psykosyntescoach och jurist. Genom mitt liv har jag lärt mig att de tre nycklarna som jag beskriver under temana har gjort grundläggande och stor skillnad för mig. Efter att under många år ha valt att vara upptagen av omvärldens tyckande och min reaktion på det så vände jag mig inåt på riktigt och hittade en rik skatt. När jag stundtals glömmer bort det jag vet så har jag vägar för att komma tillbaka. De vägarna vill jag gärna dela med mig av till dig. KKIKKspelet, som du får ta del av, utvecklades under en längre period av tysthet och inre närvaro. För mig är det mitt inre "geni" - den kloka inre rösten/intuitionen - som vägledde mig till att det blev till på ett mycket magiskt sätt.

Varmt välkommen - en dag eller en hel helg!

shutterstock_imagejpg